top of page

Students Agenda


1. StuDay - Het is begonnen! Wat? Antwerpen trapt in Park Spoor Noord het schooljaar op gang met gratis optredens van onder meer Dvtch Norris en Discobaar A Moeder. Waar? Park Spoor Noord Wanneer? Donderdag 28 september 13.30u

Prijs? Gratis

2. Claim Your Name - allegaartje Wat? Hiphop, trap, house, techno en drum-’n-bass tijdens Claim Your Name. Waar? Kavka, Oudaan 14 Wanneer? Donderdag 28 september 22u

Prijs? 5 euro kassa

3. R U Mine - afterparty Wat? Wie na StuDay zin heeft in een afterparty waar de stevige beats even achterwege worden gelaten en waar bands als Arctic Monkeys, Alt J, Acade Fire of The Beates centraal staan, is hier aan het goede adres. Waar? Den Aalmoezenier, Aalmoezenierstraat 46/4 Wanneer? Donderdag 28 september 22.30u

Prijs? 4 euro voor middernacht, 6 erna

4. Geruis & Weergalm - dans! Wat? “Een avond die begint met opzwepende ‘text on stage’, dromerige techno van Coco Haram en via lo-fi rock van Roda Lits overgaat in duistere triphop, stevige techno en een Detroit Elektro set.” Iets om uit te checken! Waar? Ampere, Simonsstraat 21 Wanneer? Donderdag 28 september 20u

Prijs? 7 euro kassa

5. Café Au Lait - 22ste verjaardag Wat? Café Au Lait kleurt nu al 22 jaar het Antwerpse nachtleven en dat verdient een feestje. Waar? Café au Lait, Oude Beurs 8 Wanneer? Donderdag 28 september 21u

Prijs? 7 euro kassa

6. Dries & Lonesome Shack - live Wat? Het Amerikaanse duo Lonesome Shack is op doortocht en houdt halt in de Muze. Waar? De Muze, Melkmarkt 15 Wanneer? Zaterdag 30 september 21u

Prijs? Gratis

7. 30 years Ilusion - retro Wat? De legendarische Illusion-feesten worden 30 en dat zal gevierd met en knaller van een line-up. Verwacht je aan house- en retrotracks. Waar? Zaterdag 30 september 23u Wanneer? LaRocca, Antwerpsesteenweg 384, 2500 Lier

Prijs? Tickets aan de deur. Prijs variabel voor leden/niet-leden

8. Kroonrave - Cosy tech party Wat? De derde editie van Kroonrave, een gemoedelijk feest waar tech, tech house en deep house je de nacht in loodsen. Waar? Café De Kroon, Kerkstraat 91 Wanneer? Zaterdag 30 september 22u

Prijs? Gratis

9. Dis S Funk - groovy Wat? Disco, soul en funk all night long in het gloednieuwe Bar Helder. Plaatjes door Nonkel Guy, Dj Boats en Shaolin Monk Motherfunk. Waar? Bar Helder, Rijnkaai 2 Wanneer? Zaterdag 30 september 23u

Prijs? Gratis voor middernacht, 5 euro erna

10. Plaza Real’s Sweet 16 - puberfeest Wat? Café Plaza Real pubert ‘the night away’ met Randy Paret en zijn bff’s. Dat wordt een 16th birthday party om U tegen te zeggen. Waar? Pekfabrik, Kattenberg 93, Borgerhout Wanneer? Zaterdag 30 september vanaf 23u

Prijs? 5 euro voor middernacht, 10 euro erna

(evw)


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page